Prihranite na času in papirju (izvoz podakov)


Pri čebelci.biz smo že od začetka dajali velik poudarek izvozu podatkov. Če ste uporabnik čebelce.biz, se upam da zavedate opcij, ki jih ta nudi na strani podatki (zgoraj desno v programu).

V preteklih tednih smo, tudi ker je čas bilanc, dodali še 3 nove opcije izvoza podatkov, ki vam lahko pridejo prav.

Plačila

In sicer poseben izvoz za plačila pri prejetih in izdanih računih. To lahko vam ali vašemu računovodju bistveno pomaga uskladiti terjatve s podatki iz banke.

Za Linux navdušence, ki se ne bojijo bash vrstice imamo tudi posebna orodja za usklajevanje podatkov iz banke in podatkov o plačilih iz čebelce. Pišite nam.





Celotni računi

Včeraj smo dodali še poseben izvoz izdanih računov, kjer se v zgoščenem zapisu vidjo vsi podatki tako glave kot vsebine računov.

Ideja je v tem, da lahko tako svojem računovodji dostavite celotne podatke o vaših računih. Brez da bi jih tiskali in potem on listal med vsakim posebej. Tu jih lahko dobi v "Excelu" in pregleduje na zgoščen in učinkovit način ter uporabi poljubne Excel/Calc funkcije za povzetke itd.



S tem prihranite svoj čas za tiskanje računov, pa tudi papir in verjamemo tudi konkreten čas računovodji.


Vasco KN 21

Nudimo tudi XML izvoz vasco-kn-21, ki ga kot direkten uvoz podpira večina slovenskih računovodskih programov (vemo za Vasco, Datalab, SAOP, e-računi). Ta izvoz še tesiramo v praksi, tako da so vse povratne informacije iz prakse in izkušnje z uvozom zelo dobrodošle. Včeraj smo dodali še vizualni prikaz XML datoteke, tako da imate vi in vaš računovodja pregled nad podatki preden jih skuša uvoziti v računovodski program.

"prednost direktnega uvoza je da računovodji ni treba ročno vnašati računov"




Vprašanja

Če imate glede izvozov kakršnakoli vprašanja ali predloge, kako jih lahko izboljšamo, nam pišite na podpora@cebelca.biz.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023