Stanje nadgradnje spletne in mobilne Čebelce na davčne blagajne #7



Čez vikend smo pripravili novi nadgradnji testne spletne in mobilne aplikacije z davčnimi blaganami. Izboljšav je več. Najbolje da si ogledate sobotno objavo, ki pa smo jo včeraj še dopolnili z drugim podnaslovom.

Sedaj pa imamo pripravljeno spet novo nadgradnjo testne Čebelca MOBI. Dobite jo lahko znotraj prijave v spletno stran Čebelca.biz / mobi (0.75).

1) Sedaj je na Mobi možno vnesti in potrditi tudi poslovne prostore ki so A - premični objekt in C - elektronska naprava (na spletni je to možno od včeraj).

2) Različni tiskalniki uproabljajo nekoliko različne ukaze za šumnike in QR kode. Trenutno sta vidni predvsem dve skupini, ki pa se prodajata pod različnimi imeni.

Uredili smo da naš program tiska oboje še na drugi skupini tiskalnikov. Ti tiskalniki se prodajajo pod različnimi imeni in proizvajalci, a načeloma vsi izgledajo podobni tiskalniku na sliki.

Eden glavnih proizvajalcev teh tiskalnikov je videti podjetje RONGTA. Najdete pa jih pod različnimi imeni: TimPOS, OPTIPOS, ...



Pred tem pa je naš program tiskal na skupino tiskalnikov kjer je proizvajalec OCOM INC. Prepoznate jih po imenu ali tem izgledu:



Med tiskalnikoma izbirate tako da kliknete Davčna blagajna potem desno zgoraj menu tipko (običajno 3 pikice) in Upravljanje. Pri uporavlajnju pa greste desno na tabulator Nastavitve.

Če imate še kak tretji tiskalnik ali naletite na drugačne težave nam prosim sporočite na podpora@cebelca.biz.



Ta teden bomo preselili davčno blagajno iz testnega strežnika na glavnega, kjer boste lahko davčne blagajne pričeli uporabljati. Ob tem bomo pripravili še dodatna navodila za vse potrebne korake pred davčnim potrjevanjem računov in takrat boste lahko na Čebelco BIZ in na Mobi tudi naložili namensko digitalno potrdilo.



Ogledate si lahko še pretekle objave na to temo: #1 #2 #3 #4 #5 #6


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023