Blagajniški vmesnik in mobilna blagajna (POS)


Spletna blagajna

Čebelca.biz je bila originalno namenjena izdajanju A4 računov. In sicer računov, ki jih podjetje izda drugemu podjetju ali občasno posamezniku za opravljeno storitev ali prodan material. Vendar smo od deleža strank, ki so nas občasno klicale izvedeli, da uporabljajo program tudi v bolj blagajniških scenarijih.

Pri takem scenariju idealno delo s programom poteka drugače, in tudi sami računi so lahko nekoliko drugačni.

Na primer: vnos podatkov je običajno bolj preprost a mora biti zelo hiter. Prav tako želi uporabnik takoj in neposredno določiti plačilo, ter videti koliko mora vrniti ter takoj natisniti račun. Poudarki so na bruto cenah (z DDV) ne neto, kot pri A4 računih.

Zato smo decembra začeli razvijati POS / Blagajniški vmesnik, da vidimo, kaj se da narediti. Stvar je bila pretekli mesec v testnem stanju, v prihodnjih 2 tednih pa bo postala dostopna vsem zainteresiranim.Mobilna blagajna

Hkrati smo začeli razvijati tudi Android verzijo blagajne. Namenjena je situacijam, kjer ni zanesljivega interneta, ali celo elektrike. Tudi printanje deluje brezžično (Bluetooth). Program je zankrat v testiranju, na splet pa bo prišel v naslednjih tednih. Poiskali smo tudi cenovno dostopne brezžične printerje in jih testiramo.
Če imate kakršnokoli vprašanje, nas prosim kontaktirajte.


Komentarji

  1. Ali je android program že narejen ?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja. Prosim če nam pišete za več informacij. Kmalu pa bo na spletu tudi spletna stran o mobilne programu.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023