Nadgradnja Skladišča - modula za vodenje Zaloge


Že pred časom smo naredili program za vodenje zaloge. Najprej kot ločen program (na linku), potem pa kot modul znotraj Čebelce (računi).

Ta konec tedna smo na glavni strežnik prenesli novejšo verzijo skladišča. Program je bolj dodelan, glavna razlika pa je, da se sedaj zaloga vrednoti po FIFO sistemu na nivoju vsakega skladišča posebej, ne celotnega podjetja. To prinaša večjo fleksibilnost in pomen da lahko vidite vrednost zaloge za vsako skladišču posebej. Na tak način bi lahko rešili npr. tudi vodenje še neprodane zaloge v primeru komisijske prodaje.

Med dodelave pa poleg testiranja in izboljšav FIFO sistema ter PDF-jev spada npr. sprotno dodajanje partnerjev medtem ko kreirate dokument (kot je to možno pri računih) ter tudi sprotno dodajanje artiklov (pritisnite "+" desno od polja za artikel.

Do sedaj skladišče ni bilo javno dostopno, ampak smo ga vklopili tistim, ki so to želeli. V naslednjih 2 tednih se bo to spremenilo. Poleg tega bo postal javno dostopen tudo modul POS (Blagajna) in Mobilni POS. V finalizaciji pa je še modul Banka.

Ob tem se bo način, kako se določa cena paketom malo spremenil, saj ne bo šlo le za Mini in Plus ter 1, 3 ali 6 mesečne intervale plačevanja, temveč tudi dodatne module, ki bodo prav tako lahko imeli brezplačno in plačljivo različico.

Spletne trgovine

Mimogrede, dodatek WooCommerce spletni trgovini smo nadgradili tako, da se lahko poveže tudi s skladiščem in kreira dobavnice. Te odštejejo zalogo in iz njih s klikom (ali avtomatsko) naredite račun. To nameravamo dodati tudi PrestaShop in OpenCart "pluginom". Imamo pa imamo tudi opcijo računa z UPN obrazcem ki je lahko aktualen.

Komentarji


  1. Welcome to Atlas Financial, We provide financial assistance to hard-working people to get the money they need quickly for individual businesses with a 3% interest rate. We have flexible credit, Trusted by millions, apply within minutes. Our facilities; Quick application, immediate decision, quick financing, dedicated support.

    Contact Office: Atlasloanfirm@outlook.com

    Phone /whatsapp: +1 443 345-9339

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023