Kaj smo delali to poletje


To poletje smo bili zelo zaposleni in kmalu vam bodo stvari na katerih smo delali na voljo.

Nekatere so že na spletu, npr. podpora za "e-račune" (eslog), ki jih bodo od ponudnikov z 2015 zahtevale državne ustanove in nekatera večja podjetja, odgled primerov več vrst računov glede na trenutne nastavitve, ločena ponudba in predračun ...

Drugače smo predelali skladišče tako, da preračunava FIFO vrednost zaloge za vsako interno skladišče posebej (prej je FIFO deloval na nivoju celega podjetja). Po nekaj raziskovanja smo ugotovili, da je ta opcija boljša in omogoča tudi več uporab. Npr. spremljanje zaloge pri partnerju ob komisijski prodaji.

Spletna POS aplikacija je tudi doživela nekaj nadgradenj in več beta uporabnikov. Kmalu jo nameravamo ponuditi vsem.

Prav tako mobilna POS aplikacija, ki je bila uspešno uporabljena na nekaj dogodkih. V enem primeru tudi z 10 brezžičnimi mobilnimi blagajnami in tiskalniki, ki so tekli hkrati. Trenutno dodajamo opcije uvoza in izvoza podatkov in potem bo prva uradna verzija pripravljena.

Dodelali smo še modul Banka, ki sedaj omogoča tudi uvoz transakcij preko SEPA zapisa in potem zelo hitro, polavtomatsko knjiženje plačil.

Delali smo tudi na orodju za beleženje in načrtovanje časa in sedaj razmišljamo, da je čas, da ga prevedemo tudi v Slovenščino.

prikaz delovnih ur v programu workonomic

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023