Spremembe omejitev pri Čebelca Mini za nove uporabnike



Ugotavljamo, da bodo nove davčne blagajne pomenile občutno večjo obremenitev za naše strežnike in zaradi kompleksnosti tudi veliko več podpore uporabnikom.

Po tehtnem premisleku smo se zato odločili spremeniti omejitve pri brezplačnih paketih, saj želimo še naprej zagotavljati kvalitetno storitev in podporo vsem uporabnikom.


Za obstoječe uporabnike se ne spremeni NIČ

Obstoječim uporabnikom Mini paketov se ne bo nič spremenilo. Torej, če uporabljate Mini (ali Plus in boste kdaj šli na Mini), ostanete pri pogojih pod katerimi ste odprli svoj dostop. Tega smo se držali vedno do sedaj in se bomo tudi v naprej.

Da zmanjšamo tudi verjetnost za presenečenje še neobstoječim uporabnikom, pišemo to opozorilo že danes (14.11.2015), novi pogoji pa gredo v veljavo s 1. decembrom in bodo veljali le za uporabniške dostope ustvarjene od 1. decembra dalje.

Spremembe

Mini paket Čebelca BIZ Računi bo namesto 50 računov na mesec dostopom ustvarjenim po 1. decembru omogočal 25 računov na mesec.

Mini paket Čebelca MOBI/POS, bo namesto 100 računov na mesec dostopom ustvarjenim po 1. decembru omogočal 25 računov na mesec.

Mini paket Čebelca Skladišče bo nasmesto 50 različnih artiklov na seznamu omogočal 25 artiklov.


O davčnih blagajnah

Na opcijske davčne blagajne bodo nadgrajeni Mini in Plus dostopi pri Čebelca BIZ (spletni program) ter Mini in Plus dostopi pri Čebelca MOBI/POS (mobilni program). Nadgradnje bodo brezplačne in avtomatske kot vse nadgradnje pri našem programu do sedaj.

Več o davčnih blagajnah in o tem kako se pripraviti na davčne blagajne, bomo začeli pisati v drugi polovici novembra na našem blogu.



Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem uporabnikom Čebelce za podporo in zaupanje. Če imate kakšno vprašanje, nas prosim kontaktirajte na: podpora@cebelca.biz




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023