Opomba ob krizi s koronavirusom


Novi koronavirus je globoko zarezal v naš način življenja. Pri marsikomu vpliva tudi na delo oz. posel. Ne želim vas dodatno obremenjevati s to temo, saj je novic o tem že dovolj. Želim le na kratko opomniti na stvar, ki vam v teh časih mogoče pride prav:


Pri Čebelci lahko prosto preklapljate med Plus in brezplačnim Mini paketom. Če se vam je količina posla zmanjšala, lahko z nekaj kliki preklopite na brezplačen Mini paket. Ko bo krize konec, pa po želji nazaj na Plus paket. Tako ohranite vse podatke, vseeno lahko izdate kakšen račun, uporaba Čebelce pa vas nič ne stane. To je možno že od nekdaj, a se veliko uporabnikov tega ne zaveda.

Mini paket je možen tako pri spletnem (Čebelca BIZ) kot mobilnem (Čebelca MOBI) programu. Pri obeh omogoča izdajanje do 25 računov na mesec.

Izbrani paket lahko spremenite na strani Naročnina, zgoraj desno, ko ste prijavljeni na naši spletni strani.

Posodobitev 1.4.2020

Na Mini paketu smo za čas izrednih razmer dodali tudi opcijo izdelave avansnih računov.

več o tem

Posodobitev 3.4.2020

Pripravljamo orodje, ki vam bo omogočalo na preprost način ponuditi vaše izdelke (ali storitve kjer jih je možno izvajati) preko spleta.

več o tem


Ostanite zdravi, pazite nase, druge in še posebej na najranljivejše v naši družbi!

Janko Metelko

Komentarji

  1. Čebelica, hvala vam za izjemno prijazno opozorilo glede ravnanja v času epidemije. Vidi se, da cenite svoje stranke. Z veseljem vas priporočam vsakomur, ki še ne ve katerega ponudnika davčne blagajne bo izbral. Vse deluje, kot je treba, vedno ste na voljo za pomoč. Zares hvaležna. Metka iz Propedis, Medicinska pedikura Grosuplje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Cebelica, prava poteza !

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023