Manjša sprememba cen in omejitev

Na splet smo pravkar (sredi noči, da ne zmotimo vašega dela) postavili večjo nadgradnjo Čebelce.biz. O tem, kaj je novega, bom več napisal jutri. Želim opomniti samo na eno stvar.

Med mnogimi tehničnimi nadgradnjami smo tudi malo spremenili cene. Paket plačevanja na 1 mesec je obdržal isto ceno, 3 in 6 mesečna pa sta se malo podražila. Pri 6 mesečnem terminu je znesek sedaj večji za 6€ na pol leta oz. 1€ na mesec. Razloga sta bila dva. Mnenja smo bili, da je znižanje cene pri več mesecih malo preveliko in želeli smo uskladiti ceno z logiko, kot jo imamo pri programu za skladišče.

Prav tako smo Mini omejitev zmanjšali iz 100 na 50 računov na mesec in iz 1000 na 500 pri Plus paketu. Verjamem, da bo Mini še naprej uporabna brezplačna različica za manjše podjetnike.

Zelo pomembno pri obeh spremembah je, da se ne bodo dotaknile nikogar od obstoječih uporabnikov. Vsem obstoječim uporabnikom: Mini ali Plus, in tudi takšnim, ki preklopijo iz Mini na Plus kasneje, a so se prijavili pred današnjim dnem, cene in omejitve ostanejo popopolnoma takšne, kot so bile ob vstopu. Tudi, če boste preklapljali med plačevanjem na 1, 3 ali 6 mesecev bodo cene, kot so bile.

Sprememba cen in omejitev velja samo za uporabnike, ki se bodo prijavili od danes (16.5.2013) naprej.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023