Prava verzija Čebelca BIZ (spletni program) z davčnimi blagajnami


Včeraj ponoči (iz torka na sredo) je šla verzija spletne Čebelce z opcijskimi davčnimi blagajnami na glavni strežnik.

V sredo smo reševali stvari, ki so se pokazale v praksi in odgovarjali na vaša vprašanja. Vaših mnenj smo veseli in jih bomo tudi upoštevali pri tem kako točno bo program deloval naprej.

Izkušnja z ločenim korakom izdajanja računa prinaša jasnost pri postopku izdelave računa. A je, tako kot je izvedena, za nekatere primere malo bolj nerodna, kot bi lahko bila.

To bomo vsekakor še dodelovali. Mislim, da bo na koncu uporaba za vse profile uporabnikov boljša kot je bila do sedaj.

Program še naprej izboljšujemo, tako da pričakujte izboljšave na dnevni ravni tudi čez preostanek praznikov. V pripravi so tudi navodila, na splet bi morala iti še danes.Mobi 

Mobi verzija ima na spletu novo nadgradnjo 0.83. Ta rešuje težave, ki so se pokazale pri nekaterih uporabnikih v pravem načinu delovanja. Težava je bila v tem, da digitalna potrdila niso čisto enaka in nekatera program ni uspešno odprl, kar se je odražalo kot težava pri klicu na FURS.

Poleg tega smo dodali 7 dodatnih vrst preverjanja, pri klicu na FURS, kar pomeni da bi moral sedaj v večini primerov klic na FURS uspeti, ali pa bolj specifično javiti kaj je narobe.

Do večera bomo pripravili verzijo 0.84, ki bo še bolj robustna.Srečno v letu 2016!

ekipa Čebelca.biz

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Novi modul za Beleženje delovnega časa

Čebelca.biz in davčne blagajne

Številčenje ob prehodu v leto 2023